Herbeleef de passie van George Michael in deze ongelooflijke concertbeleving. Dit Britse eerbetoon ontvangt louter lovende recensies als “Sluit je ogen en je zou zeggen dat het George Michael is”, “Beslist de beste George Michael tribute van het moment” en “een waardig eerbetoon aan George Michael”. Na een uitverkochte tour in het Verenigd Koninkrijk zal de show voor het eerst naar Nederland (waarvan al 4 van de recent aangekondigde 8 data uitverkocht zijn) en naar België komen.

Fastlove – a Tribute to George Michael – zit boordevol publieksfavorieten, van de klassiekers van Wham tot de hitlijstnoteringen van zijn jaren tachtig album Faith. Tel daarbij de fantastische tunes van de naughty 90’s en 00’s op, inclusief het onweerstaanbare Flawless en je krijgt een avond om nooit te vergeten.

Maak je klaar voor een betoverende show die je niet zal willen missen. Ga ‘up to get down’ gaan tijdens al je favoriete George Michael hits: Careless Whisper, FreedomFaithFather FigureOne More TryOutsideJesus To A ChildKissing A Fool, en nog veel meer.

George Michael, die eind 2016 overleed, heeft in zijn carrière verschillende wereldhits gehad zoals ‘Careless Whisper’ en ‘Faith’. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. De Britse popzanger was van 1984 tot 2004 de meest gespeelde artiest op de Britse radio.

Herbeleef de passie, het vuur en de unieke fijngevoeligheid van George Michael tijdens deze onvergetelijke concertsensatie op 30 oktober in Capitole Gent en 31 oktober in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets en info

Tickets via teleticketservice.be, telefonisch via 070 345 345 (max. 0,30 €/ min) of in de Fnac verkooppunten.