EROS RAMAZZOTTI

EROS RAMAZZOTTI

IN CONCERT OP 1 DECEMBER 2016 IN VORST NATIONAAL

Dit evenement is afgelopen

Na grote publieke belangstelling en volgend op de twee succesvolle concerten in Brussel in Oktober vorig jaar kondigt Eros Ramazzotti een nieuw concert aan op
1 december in Vorst Nationaal.

Vorig jaar hebben meer dan 18 000 Eros fans hun idool aan het werk gezien tijdens zijn “Perfetto World Tour 2015” in Paleis 12. Eros Ramazzotti heeft in 2015 zijn fans kunnen beroeren met zijn bekende hits en met hits uit zijn nieuw album Perfetto.

Het concert in Vorst Nationaal op 1 december wordt opnieuw een niet te missen kans om de meest populaire Italiaanse artiest aan het werk te zien.

Fans volgen al dertig jaar deze Italiaanse zanger

Deze Italiaanse artiest, die al op een carrière van dertig jaar kan terugblikken, heeft steeds kunnen rekenen op zijn hele trouwe fans in België. Telkens heeft zijn optreden in ons land iets nieuws te bieden  waardoor de harten van de fans van het eerste uur nog sneller gaan slaan en tegelijkertijd maakt Eros ook grote fans bij zijn publiek die er voor de eerste keer bij is.

Verleider van de Italiaanse popmuziek

Wat opvalt is dat de eeuwige verleider van de Italiaanse popmuziek een duizelingwekkend aantal top hits heeft gemaakt. Terwijl de kleur van zijn haar een verhaal vertelt over de tijd die passeert, moeten we toegeven dat Eros nog steeds in topvorm is.

13 albums en tour van Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti heeft ondertussen met Perfetto al zijn dertiende album beet van zijn carrière! Het uitbrengen van Perfetto werd gevolgd door een World tour om zijn nieuwe hits voor te stellen samen met de hits die hem wereldwijd hebben gebombardeerd tot de belangrijkste ambassadeur van de Italiaanse popmuziek.

Het concert van Eros Ramazzotti op 1 december in Vorst Nationaal zal een uitsluitend zittend concert zijn.

Tickets & Info:

Tickets gaan in verkoop vanaf vrijdag 8 Juli om 10 uur.
Online: www.gracialive.be of www.sherpa.be
Telefonisch: op de 0900 84 007
FNAC