NIEUWE DATUM:
Engelbert Humperdinck, The King of Romance, op 10 juni 2021 in Kursaal Oostende.

Tickets via  www.ticketmaster.be, www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

 

NIEUWE DATUM: 10 juni 2021

Omwille van overheidsmaatregelen wordt het concert van Engelbert Humperdinck verplaatst van 24 mei 2020 naar 10 juni 2021 in het Kursaal Oostende.
Uw huidige tickets voor het concert blijven geldig voor de toekomstige datum.
Tickets voor het concert op 10 juni 2021 zijn vanaf heden in verkoop op
www.ticketmaster.be,  www.fnactickets.be en in alle Fnac verkooppunten.

Engelbert Humperdinck is een levende legende. Al meer dan 50 jaar verleidt Arnold George Dorsey romantische zielen. Meer dan 150 miljoen platen heeft de Brit wereldwijd verkocht. Nochtans startte hij zeer bescheiden als imitator van Jerry Lewis, onder de artiestennaam Gerry Dorsey. In 1965 besluit hij het over een andere boeg te gooien. Hij neemt de manager van Tom Jones onder de arm, doopt zichzelf Engelbert Humperdinck en tekent een platendeal. Het levert hem in eerste instantie succes op in… België. De single ‘Release Me’ (1967) opent meer deuren. 56 weken lang staat de single in de Britse hitlijsten. Hij houdt zelfs ‘Strawberry Fields’ van de Beatles van de top.

Als ‘stijlvol performer’ verovert Humperdinck zijn plaats naast Tom Jones, Frank Sinatra en Elvis Presley. Het levert hem vele hits op. Met vier Grammynominaties, een Golden Globe voor ‘Entertainer van het Jaar’ (1988), 64 gouden en 35 platinum platen.

Afspraak op 10 juni 2021 met Engelbert Humperdinck.