Elisa

Elisa

Dit evenement is afgelopen

ELISA kiest voor de meeslepende en magische sfeer van de clubs voor haar nieuwe tour “L’ANIMA VOLA LIVE IN THE CLUBS”: 11 concerten in de grootste steden van Europa en Italië. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de kracht van haar muziek en de warmte van het publiek. Op het podium wordt Elisa bijgestaan door Andrea Rigonat (gitaar), Victor Indrizzo (drums), Curt Schneider (bas), Christian Rigano (keyboard), Bridget Cady, Roberta Montanari en Lidia Schillaci (koor).

En op Zaterdag 13 december houdt ze halt in de Ancienne Belgique in BRUSSEL.
 
Na de Premio Lunezia Pop D’Autore 2014 voor haar muzikale/literaire talent mocht ELISA een dubbele platina plaat in ontvangst nemen voor de meer dan 100.000 verkochte exemplaren van haar laatste album “L’anima vola”. 
“L’ANIMA VOLA”, uitgebracht door Sugar, is het eerste album van de zangeres met nummers die volledig in het Italiaans geschreven werden en het staat al meer dan 45 weken in de hitlijst van de meest verkochte albums.

De artieste stond opnieuw in voor de muziek en de teksten van het album, op enkele belangrijke uitzonderingen na: het nummer “A modo tuo” werd volledig geschreven door Ligabue, het nummer “E scopro cos’è la felicità” houdt een vocale ontmoeting met Tiziano Ferro in, voor “Ancora Qui” werd de tekst geschreven door Elisa op muziek van Maestro Ennio Morricone (met inbegrip van de soundtrack van “Django Unchained” van Quentin Tarantino).

Kortom een niet de missen afspraak met de rijzende ster van de Italiaanse muziek!