Elisa

Elisa

6 oktober 2022 – La Madeleine – Brussel

Elisa komt op donderdag 6 oktober 2022 naar La Madeleine in Brussel!

De Italiaanse, multi-platinum singer songwriter Elisa zal in oktober  aan een Europese tour beginnen. Na haar tweede optreden ooit op het Sanremo Festival, bracht Elisa in februari een dubbel album uit in het Italiaans en Engels via Island Records/Universal Music Italy, genaamd “Ritorno al Futuro / Back to the Future”.

In haar 25-jarige carrière, die startte na de release van haar debuutalbum “Pipes & Flowers” (1997), heeft Elisa niet alleen prestigieuze prijzen gewonen in Italië maar over de hele wereld, heeft ze samengewerkt met wereldwijde supersterren zoals Zucchero, Tina Turner en Imagine Dragons, én heeft ze ook samen gezongen met muziekicoon Pavarotti. Daarnaast werkte ze al samen met de maestro Ennio Morricone, waarmee ze samen “Ancora Qui” schreef en interpreteerde als onderdeel van de soundtrack van “Django Unchained”, geregisseerd door Tarantino.

In haar nieuwste, ambitieuze album heeft Elisa zich verzoend met haar twee nationaliteiten, nl. Engels en Italiaans. In dit album toont ze meer dan ooit haar veelzijdigheid en liefde voor verschillende genres. Om de nieuwe nummers op de best mogelijke en meest speciale manier weer te geven, zullen de shows van haar Europese tour plaatsvinden in zalen met een intieme setting. Op 6 oktober 2022 komt ze naar La Madeleine in Brussel voor een niet te missen optreden!