De Grungblavers hebben een vaste afspraak in december met hun snel groeiend publiek. Omdat een theaterzaal stilaan te klein wordt, verhuist de groep dit jaar naar de Waagnatie. Zoals altijd brengen de Antwerpse bv’s de grootste hits aller tijden in hun moeder’s taal, maar dit jaar is er meer. Het wordt een feest. Het wordt een gala avond in ware Las Vegas stijl met tafeltjes.

Het belooft een geweldige avond te worden waar geen Antwerpenaar op mag ontbreken.

OVER DE BAND

Grungblavers, dat zijn evergreens, maar dan in de taal van Rubens en Wannes.

U kent onwaarschijnlijk veel evergreens. Van Sinatra tot Stevie Wonder en Michael Jackson. Liedjes die eeuwig jong blijven. Liedjes die we nog elke dag uit volle borst meezingen met de radio in één of andere file. Maar weet u ook wat ze betekenen? Dat Strangers in the Night geen gruwelverhaal is over een achtervolging in een gevaarlijke buurt, maar een love story over een eeuwig durende liefde op het eerste zicht? Dat Please Release Me eigenlijk een verzoek is om de valiezen te pakken, want hij heeft allang een ander lief?

Eén avond met de Grungblavers en u zal nooit meer op dezelfde manier naar uw lievelingsliedjes luisteren.

De Grungblavers bestaan uit Paul Ambach, Gène Bervoets, Luc Caals, Dirk Cassiers, Marc Fransen, Eric Goossens, Ludovic Nyamabo, Jean Bosco Safari, Jan Van Looveren en Guillaume Van der Stighelen.

Mis dat niet op Vrijdag 18 December en Zondag 20 December!
Allen naar de Waagnatie!