De Grungblavers hebben ook dit jaar in december weer een vaste afspraak met hun nog altijd groeiende schare fans.  Deze keer ontvangen ze hen in de volledig vernieuwde Koningin Elisabethzaal op het Astridplein.
De eerste vier geplande voorstellingen in deze nieuwe theatertempel waren in een mum van tijd uitverkocht, nog voor er één affiche was gedrukt. Voor de vijfde voorstelling van 14 december zijn er nog kaartjes, maar nu is er ook op
zaterdag 17 december om 20 uur
een extra (ZESDE!!!) gala-voorstelling
voor alle fans die nog geen ticket konden bemachtigen.
Een perfect kerstgeschenk!

Zoals altijd brengen de Antwerpse bv’s de grootste hits aller tijden in hun moeders taal, en er zijn vele nieuwe liedjes bijgekomen in hun repertoire.  Het belooft weer een feest te worden van pure emoties en volle bak ambiance.

OVER DE BAND
De Grungblavers, dat zijn Paul Ambach, Gène Bervoets, Luc Caals, Dirk Cassiers, Marc Fransen, Eric Goossens, Jean Bosco Safari, Jan Van Looveren en Guillaume Van der Stighelen. Zij worden begeleid door een live-combo van 6 muzikanten onder leiding van Steven Mintjens

Grungblavers, dat zijn evergreens, maar dan in de taal van Rubens en Wannes.

U kent onwaarschijnlijk veel evergreens. Van Sinatra tot Stevie Wonder en Michael Jackson. Liedjes die eeuwig jong blijven. Liedjes die we nog elke dag uit volle borst meezingen met de radio in één of andere file. Maar weet u ook wat ze betekenen? Dat Strangers in the Night geen gruwelverhaal is over een achtervolging in een gevaarlijke buurt, maar een love story over een eeuwig durende liefde op het eerste zicht? Dat Please Release Me eigenlijk een verzoek is om de valiezen te pakken, want hij heeft allang een ander lief?
Eén avond met de Grungblavers en u zal nooit meer op dezelfde manier naar uw lievelingsliedjes luisteren.
Allen naar de Elisabethzaal