CHRIS DE BURGH…

CHRIS DE BURGH…

OP ZATERDAG 30 MEI OP RETRORAMA TE BRUSSELS EXPO

Dit evenement is afgelopen

Welke zanger heb je al in levende lijve gezien die in meer dan 25 landen met 1 hit op nummer één stond? Op 30 mei geven Chris De Burgh samen met zijn Band het beste van zichzelf tijdens Retrorama op Brussels Expo.

Deze Ierse zanger is reeds meer dan drie decennia een internationaal succes. Met zijn hit “The Lady in Red” veroverde hij in niet minder dan 25 landen de nummer één in de hitlijsten. Daarnaast veroverde hij ook met andere singles zoals “High on Emotion”, “Don’t pay The Ferryman”, “The Head and the Heart”, “Missing you”, “Sailing away” en “The simple truth (a child is born)” het publiek.

Met reeds meer dan 45 miljoen verkochte albums wereldwijd, verwelkomt Retrorama deze populaire en unieke singer-songwriter terug in Brussel.

Chris de Burgh is een rasechte singer-songwriter met een unieke visie en vakmanschap. “Ik maak vandaag nog steeds mijn muziek op de manier waarop ik dat steeds heb gedaan,”.

Het publiek centraal stellen en zeker zijn dat ze een fijne avond met aangename muziek beleefd hebben, goed gedanst hebben en met vrienden spreken over deze unieke momenten is heel belangrijk voor Chris de Burgh. “De opname van ons album was een overvloed van muziek en emotie,” vertelt Chris De Burgh, “en ik hoop dat de fans verrast gaan zijn niet alleen door de sterkte van de muziekteksten maar ook door de diepgang van het album, die je telkens opnieuw kunt proeven.”

Kortom Chris de Burgh – een niet te missen afspraak – op 30 mei op Retrorama te Brussels Expo!

TICKETS & INFO
www.ticketmaster.be

Je kan ook telefonisch reserveren op 070 / 660 601