Ontdek de nieuwste Franse soul-sensatie: Chimène Badi!

UITNODIGING concert Chimène Badi, donderdag 13 juni in het Koninklijk Circus te Brussel. Deze uitnodiging is geldig voor twee personen.
Graag stellen wij de gospel & soul diva Chimène Badi aan u voor!
Deze Franstalige artieste heeft in Frankrijk alvast een ware sterrenstatus: ze verkocht twee keer de Zenith uit in Parijs op haar laatste tour. Na Frankrijk, Canada, Zwitserland en Franstalig België wil ze met haar Engelstalige nummers nu ook doorbreken in de rest van de wereld.
Met haar nieuwe CD ‘Gospel & Soul’ toont ze aan meer te zijn dan een Franse artieste en is ze helemaal klaar om ook Vlaanderen te veroveren. Gedreven door een gospelkoor brengt ze de grootste Amerikaanse hits uit de soul en bekende traditionele nummers van onder andere Otis Redding, Marvin Gaye, Stevie Wonder en Janis Joplin. Deze muzikale reis gaat ook verder in het Frans, waar ze zich laat leiden door melodieën en teksten van grote persoonlijkheden als Nicole Croisille, Florent Pagny en Georges Moustaki. Om dit album te verwezenlijken werd beroep gedaan op een perfect tweetalige muzikale ploeg, ingeworteld in de Amerikaanse cultuur en met veel respect voor de Franse taal.

Op 12 en 13 juni brengt ze dit prachtige nieuwe Gospel & Soul album in het Forum te Luik en in het Koninklijk Circus te Brussel.