BLUE MAN GROUP

BLUE MAN GROUP

VAN 29 OKTOBER TEM 2 NOVEMBER 2019 NAAR HET KONINKLIJK CIRCUS BRUSSEL

Beste klant,

Het spijt ons u te moeten meedelen dat vanwege een probleem in het tourschema Blue Man Group helaas genoodzaakt is om hun geplande shows tussen 29 oktober en 2 november 2019 in het Koninklijk Circus in Brussel te moeten annuleren. Het ondernemen van zulke acties wordt steeds ernstig besproken door Blue Man Group voor dat de effectieve beslissing wordt genomen. We verontschuldigen ons alvast voor het ongemak dat deze situatie zou kunnen veroorzaken.

Indien u uw tickets via Ticketmaster heeft gekocht:

De volledige terugbetaling van uw tickets gebeurd automatisch op het rekeningnummer waarmee u uw tickets heeft betaald.

Gelieve te noteren dat een terugbetaling 15 werkdagen kan duren.
Indien u uw tickets via Ticketmaster gereserveerd heeft en u per overschrijving heeft betaald, gelieve uw rekeningnummer door te sturen naar help@ticketmaster.be .

Indien u uw tickets via Fnac heeft gekocht:

Indien u tickets via FNAC heeft aangekocht, zal u van FNAC zelf nog een informatieve mail ontvangen.

De volledige terugbetaling van uw tickets gebeurt automatisch op de bankkaart waarmee u uw tickets heeft betaald.

Indien u in een FNAC winkel de tickets aankocht, gelieve zich dan in een FNAC winkel naar keuze aan te bieden voor een terugbetaling.
Voor meer informatie kan u steeds terecht via contact.tickets@fnac.com

DE WERELDBEROEMDE SUCCESSHOW BLUE MAN GROUP KOMT VAN 29 OKTOBER TEM 2 NOVEMBER 2019 NAAR HET KONINKLIJK CIRCUS BRUSSEL

Mis deze successhow niet dat al meer dan 20 landen heeft bezocht en 35 miljoen mensen kon bekoren doorheen de wereld.

De BLUE MAN GROUP, het immens populaire theaterfenomeen, komt voor het eerst naar België! Deze bekroonde theatervoorstelling, zeer gekend om hun kenmerkende het kale en blauwe trio performers, komt in 2019 naar het Koninklijk Circus in Brussel.

Hun voorstellingen zijn een combinatie van kunst, humor, de allernieuwste technologie en spectaculaire lichteffecten om toeschouwers van alle leeftijden een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Critici beschrijven hun shows als “innovatief”, “vol energie” en “op-en-top entertainment”.

De BLUE MAN GROUP werd in 1991 in New York City opgericht door de drie vrienden Chris Wink, Matt Goldman en Phil Stanton, die een interesse deelden voor acteren, technologie en muziek. Ze bedachten een totaal nieuw concept van alles-in-één liveshows met humor, theater, rockmuziek en dans. Als snel groeide het uit tot een internationaal entertainmentfenomeen dat bekendstaat om zijn bekroonde theaterproducties, iconische personages en talloze creatieve avonturen. De groep is in het bezit van en wordt beheerd door de Cirque du Soleil Entertainment Group.

De voorstellingen van Blue Man Group omvatten een grote dosis kunst, muziek, humor en dat allemaal door middel van non-verbale communicatie. Sinds hun eerste liveshow in 1991 in het New Yorkse Astor Place Theatre entertainde de groep al meer dan 35 miljoen mensen wereldwijd. Daarnaast trekken ze ook op tournee in de rest van Noord-Amerika en de wereld. Blue Man Group weet overal ter wereld toeschouwers van alle leeftijden en verschillende culturen te bekoren.

De Blue Man Group verscheen al talloze keren in populaire tv-shows als Dancing with the Stars, The Tonight Show, Arrested Development, The Ellen DeGeneres Show, Schlag den Raab (Duitsland), WOWOW (Japan) en Caldeirão do Huck (Brazilië).

De groep blijft nieuwe manieren ontwikkelen om zijn steentje bij te dragen aan de entertainmentindustrie en heeft niet alleen meegewerkt aan tal van film- en tv-soundtracks, maar bracht ook verschillende albums uit, waaronder Audio, dat voor een Grammy genomineerd werd. De rockconcertparodie Megastar World Tour stond wereldwijd op het podium.

Tijdens deze nieuwe wereldtournee komen zowel de klassieke Blue Man-favorieten aan bod, maar ook gloednieuwe acts met nieuwe muziek, nieuwe verhaallijnen, op maat gemaakte instrumenten en spectaculaire graphics.

BLUE MAN GROUP, de enige voorstelling die zo kleurrijk is als het leven zelf.

*********

BEPERKTE SPLASH ZONE-TICKETS: Toeschouwers in deze zone krijgen een plastic poncho, aangezien het publiek soms bespat wordt. Alle substanties zijn afwasbaar, maar we raden toch aan om geen bleke kledij te dragen of kledij die door een specialist gereinigd moet worden.