Ben Miller Band

Ben Miller Band

Op 25 oktober in La Madeleine in Brussel en op 26 oktober in de Vooruit (Balzaal) in Gent

Dit evenement is afgelopen

Terug naar ons land na hun uitverkochte shows in de AB club (2X) en De Roma Foyer! Op 25 oktober in La Madeleine in Brussel en op 26 oktober in de Vooruit (Balzaal) in Gent

In oktober zal Ben Miller Band live te bewonderen zijn in La Madeleine in Brussel en in de Vooruit (Balzaal) in Gent. De uitzinnige, unieke en verbluffende liveshow van de Ben Miller Band maakte al grote indruk op het publiek in Noord-Amerika en Europa.

Het Belgisch publiek is ondertussen geen onbekend terrein voor Ben Miller Band. In 2014 en 2016 verzorgden ze het voorprogramma van ZZ Top in Vorst Nationaal. En in 2015 en 2016 traden ze telkens voor een uitverkochte AB Club op, ze speelden ook voor een uitverkochte foyer in De Roma in Antwerpen.

Billy Gibbons (ZZ TOP) ontdekte de groep 4 jaren geleden en geraakte dermate onder de indruk dat hij ze mee op tour nam:
“I don’t remember having stood through an opening act’s show in quite sometime but I couldn’t seem to leave, they were that engaging.”Dusty Hill  (ZZ TOP) “I’m all for anything that they’ll get things confused. Those boys are unique.”
De Ben Miller Band werd uitgebreid tot een vierkoppige band en toert momenteel in zijn nieuwe bezetting. Smilin’ Bob Lewis en Rachel Ammons, die beide meerdere instrumenten bespelen, zijn officieel tot de groep toegetreden. Ze brengen een heel arsenaal aan instrumenten mee, waaronder viool, slideguitar, dobro, dulcimer, keyboard, mandoline, banjo, bas en harmonica – en in het geval van Ammons zelfs een elektrische cactus – en zorgen voor een heel nieuwe, opwindende dynamiek in het geluid van de band.