ANDREA BOCELLI – nieuwe data

ANDREA BOCELLI – nieuwe data

Nieuwe data voor de concerten van Andrea Bocelli in Antwerpen en Parijs

ANDREA BOCELLI

VERPLAATSING VAN HET CONCERT VAN ANDREA BOCELLI IN HET SPORTPALEIS ANTWERPEN VAN 9 JUNI NAAR ZATERDAG 23 JANUARI 2021

Omwille van de huidige situatie rond COVID-19, zal het concert van Andrea Bocelli in het Sportpaleis te Antwerpen verplaatst worden van 9 juni 2020 naar zaterdag 23 januari 2021. De tickets van 21 maart en 9 juni 2020 blijven geldig voor de nieuwe concertdatum op zaterdag 23 januari 2021.

NIEUWE DATA: 

AccorHotels Arena Paris – 21 januari 2021 om 20u
Sportpaleis Antwerp – 23 januari 2021 om 20u  

Uw huidige tickets blijven geldig voor beide verplaatste data. Indien u op deze nieuwe data niet kan, dan heeft u de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen. Gelieve te noteren dat dit enkel kan aangevraagd worden bij de ticketverkoper.

Ik volg de ontwikkelingen van deze onverwachte situatie op de voet en ik ben bedroefd en teleurgesteld over het uitstel van mijn concerten in Antwerpen en Parijs. Ik hoop oprecht om zo snel mogelijk herenigd te zijn met mijn publiek in Frankrijk en België om samen onze gedeelde liefde voor muziek te vieren. In de tussentijd wens ik iedereen veel optimisme toe, dat naast de basispreventie en voorzorgsmaatregelen, het belangrijkste en krachtigste medicijn aller tijden is.
– Andrea Bocelli  

We excuseren ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en we zijn bij voorbaat dankbaar voor uw begrip van deze situatie. 

Voor meer info over het concert in Parijs klik op onderstaande link:

De internationale wereldster keert terug naar het Sportpaleis op zaterdag 21 maart 2020 – nieuwe datum 23 januari 2021

Tijdens het concert in het Sportpaleis zal de tenor zijn allergrootste successen brengen alsook beroemde en geliefde aria’s van de operawereld.
Al deze grandeur wordt begeleid door een 70-koppig symfonisch orkest en 60-koppig koor, wat goed is voor meer dan 130 artiesten op het podium.

Met zijn mix van klassieke en populaire muziek spreekt Bocelli miljoenen mensen aan. Hij heeft samengewerkt met enkele van de grootste popsterren ter wereld, zoals Céline Dion, Tony Bennett, Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger en vele anderen. Hij veroverde ook de harten van Britse voetbalfans met een optreden voor het Premier League-winnende Leicester City van Claudio Ranieri in het King Power Stadium in 2016. Bocelli blijft wereldwijd touren met grote optredens in de VS, Duitsland, Italië, Spanje, Brazilië, Canada, Ierland en het Verenigd Koninkrijk, waar fans van zijn nieuwe muziek kunnen genieten. Meer informatie over zijn tourdata vindt u hier.

IN DUET MET WERELDSTERREN OP ZIJN NIEUWE ALBUM 

Op zijn nieuwe album  werkt Andrea Bocelli samen met enkele van ‘s werelds meest sensationele artiesten. Vriend Ed Sheeran is na hun gezamenlijke hit Perfect Symphony opnieuw van de partij in de gloednieuwe song Amo Soltanto Te (geschreven door Ed op een tekst van Tiziano Ferro). Samen met de geweldige Dua Lipa is Andrea te horen op de single If Only. Ook de klassiek-populaire superster Josh Grobanen de klassieke sopraan Aida Garifullina gaan met Bocelli in duet op dit nieuwe album, dat op 26 oktober verschijnt bij Sugar/Decca. Het is meteen zijn eerste album met nieuw materiaal in 14 jaar: 16 nieuwe songs over liefde, familie, vertrouwen en hoop.

 MET ZIJN ZOON MATTEO BOCELLI OP FALL ON ME – TE HOREN IN DE NIEUWE DISNEYFILM THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS

Centraal op de nieuwe plaat staat een wervelend duet tussen vader en zoon. De 20-jarige Matteo Bocelli treedt in de schijnwerpers en zingt samen met Andrea Fall On Me – een prachtig en aangrijpend lied over de band tussen ouder en kind. Deze song zal ook te horen zijn tijdens de aftiteling van de langverwachte nieuwe Disneyfilm The Nutcracker and The Four Realms met o.a. Keira Knightley, Mackenzie Foy, Helen Mirren en Morgan Freeman, die vanaf 31 oktober in de bioscoop te zien is. De single is nu al verkrijgbaar en gaat gepaard met een prachtige videoclip vol nooit eerder getoonde foto’s uit het familiealbum van Andrea en Matteo.

Nieuwe single Fall on Me met Matteo Bocelli – BELUISTER HET NIEUWE NUMMER HIER

Andrea Bocelli, die op 22 september 60 jaar is geworden, heeft voor zijn nieuwe album familie en vrienden opgetrommeld. De plaat werd opgenomen bij hem thuis in Italië en werd geproducet door de legendarische Bob Ezrin (Pink Floyd, Lou Reed, Alice Cooper, Deep Purple, Thirty Seconds To Mars, enz.). Een van de songs werd geproducet door Mauro Malavasi, een andere door Andrea’s oude vriend Pierpaolo Guerrini. Andrea gaat niet alleen in duet met zijn zoon Matteo. Zijn andere zoon, Amos Bocelli, speelt piano op de akoestische versies van Sono Qui en Ali di Libertà. Het lied Vivo is bovendien een emotioneel eerbetoon aan zijn vrouw VeronicaIf Only (zijn duet met Dua Lipa) werd mee geschreven door Francesco Sartori en wijlen Lucio Quarantotto. Die laatste schreef ook mee aan Bocelli’s superhit Con Te Partirò, die meer dan 20 jaar geleden werd uitgebracht en uitgroeide tot een van bestverkopende klassieke singles ooit.

Ondanks zijn nederige houding is Bocelli een internationale superster van de klassieke muziek. Hij trad op voor pausen, presidenten en koningen, stond in de grootste concertzalen en operahuizen ter wereld, en verkocht al 85 miljoen albums. Hij was te gast op grote internationale evenementen, waaronder de Olympische Spelen en het WK voetbal, en zong voor volle stadions. Hij kan prat gaan op een Golden Globe, 7 Classical BRITs, 7 World Music Awards en een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Tickets en info

Tickets gaan in verkoop vanaf dinsdag 30 oktober 2018 via www.gracialive.bewww.teleticketservice.be of op het nummer 070 345 345, via www.fnactickets.be of in alle Fnac verkooppunten.