Zangeres Lisa Stansfield heeft intussen al 30 glansrijke jaren op het podium achter de rug, waarin ze bijna 20 miljoen albums verkocht en hits scoorde met nummers als Around The World, Change, All Woman en Someday.

In 1992 treedt ze op met niemand minder dan George Michael en Queen tijdens het Freddie Mercury Tribute-concert in het Londense Wembley Stadium!

Ze wordt meermaals genomineerd voor een Grammy Award en sleept ook twee Brit Awards in de wacht, waarna ze haar muzikale carrière op een laag pitje zet om zich volop aan haar acteercarrière te wijden. In 2004 duikt ze echter opnieuw de studio in met producer Trevor Horn, die o.a. het nummer Video Killed The Radio Star schreef voor The Buggles. Daar neemt ze haar zesde album The Moment op, goed voor een uitverkochte tournee door Engeland, met onder andere een tussenstop in de Londense Royal Albert Hall.

Na 9 jaar verschijnt op 7 oktober haar langverwachte zevende album dat de eenvoudige titel Seven kreeg. Voor de opnames trok ze naar Los Angeles en Manchester. Het resultaat? Een soulalbum dat de oren streelt met Motown-klanken en herinnert aan Marvin Gay, The Supremes en Diana Ross.

De laatste Europese tournee van Lisa Stansfield kende een ongezien succes en ook haar bezoek aan de Antwerpse Arenbergschouwburg. Niet te missen dus!